Compra per categoria  

temes destacats

 • 103 Primavera 2014
  Els Marges

  Els Marges és una revista de llengua i literatura, de periodicitat quadrimestral, fundada el 1974 per Joaquim Molas. Publica estudis de síntesi o d’avançament d’investigacions, documents d’interès lingüístic i literari, textos de creació inèdits, ressenyes i notes de reflexió. Des de l’any 2004 s’edita sota el segell de L’AVENÇ.
 • Numero 12
  Les Garrotxes

  La revista té com a objectiu deixar un testimoni de les formes de vida a la Garrotxa, el Pla de l'Estany, l'Alta Garrotxa, la Vall de Camprodon i la Vall de Llémena. Vol contribuir a recuperar, preservar i recordar el patrimoni etnològic, la memòria històrica i els valors paisatgístics i naturals.
 • Juliol - Agost 2014
  l'Avenç

  L'Avenç<br> La revista que cal llegir<br> Història, literatura, art, teatre, música... en forma de reportatges, entrevistes i assaigs. Des de fa 30 anys, L’Avenç és la crònica mensual d’un país i la revista de referència d’història i cultura del nostre país. Per conèixer el passat, debatre el present i pensar el futur.
 • Juliol 2014
  Sàpiens

  Sàpiens és una apassionant revista de divulgació històrica, líder a Catalunya, que ens aproxima als principals esdeveniments del nostre passat i del món. Sàpiens, descobreix la teva història.
 • Juny 2014
  Enderrock

  Revista musical de referència de l'escena catalana i internacional. Actualitat del pop i rock, discos, concerts, monogràfics, reportatges socials, guia de cinema, internet, disseny, sexe...
 • Juliol 2014
  Descobrir Catalunya

  Descobrir és la revista de geografia i viatges líder a Catalunya. Paisatges, festes, pobles, gent, gastronomia, natura... constitueixen un immens patrimoni que retrata des de l’emoció pel que és propi. Un magnífic i seductor exercici periodístic que compta mensualment amb les millors firmes i els millors fotògrafs. Descobrir, el teu país com mai no l’has vist.
 • Numero 15
  Cadí-Pedraforca

  La revista té com a objectiu deixar un testimoni de les formes de vida a l'Alt Urgell, el Berguedà i la Cerdanya. Vol contribuir a recuperar, preservar i recordar el patrimoni etnològic, la memòria històrica i els valors paisatgístics i naturals.
 • Primavera 2014
  Agrocultura

  Agrocultura t'acosta a l'agricultura ecològica i l'agroecologia a través d'articles tècnics, reportatges d'experiències novedoses, i també donant veu a pagesos i pageses amb les seccions d'opinió i entrevistes. Hi trobaràs activitats d'agenda, novetats editorials, pàgines web i notícies del sector.
 • Juny - Juliol 2014
  Bonart

  Revista d'art, cultura visual i patrimoni escrita per especialistes del sector. Conté articles de reflexió, crítiques, reportatges, entrevistes, notícies i una completa agenda actualitzada. - Revista de arte, cultura visual y patrimonio escrita por especialistas del sector. Contiene artículos de reflexión, críticas, reportajes, entrevistas, noticias y una completa agenda actualizada.
 • Anuari de la Musica 2013
  L'Espectacle

  L’Anuari de la Música i l’Espectacle dels Països Catalans és una publicació de lectura obligada per copsar quin és l’estat del món de la música al país. Valoracions, dades, resultats, però sobretot el parer dels autèntics protagonistas del sector. Una eina imprescindible.
 • Juliol 2014
  Cuina

  Cuina és la revista on trobaràs les receptes que mai ningú no t’havia passat: sorprèn-te a tu mateix cuinant-les a casa teva! I molt més: productes de la terra, les botigues on comprar-los, els restaurants que et cal conèixer i les millors propostes saboroses d’arreu de Catalunya perquè gaudeixis del bo i millor de la gastronomia. Cuina, menjar, beure, viure.
 • Juny 2014
  Serra d'Or

  Des de 1959, «Serra d’Or» surt cada mes per donar testimoniatge de tot allò que afecta els que s’interessen per la llengua, el pensament, les lletres, les arts, la música i els espectacles de tot l’àmbit de la cultura catalana, amb una visió oberta al món.
 • Numero 24
  Gavarres

  La revista té com a objectiu deixar un testimoni de les formes de vida a les Gavarres, a l'Ardenya, a les Muntanyes de Begur, al Baix Ter i al Montgrí. Vol contribuir a recuperar, preservar i recordar el patrimoni etnològic, la memòria històrica i els valors paisatgístics i naturals.
 • 44 Hivern 2012
  Dialogal

  Ja pots rebre la teva revista digital al moment

  La única publicació que et parla de totes les religions. Respon a la necessitat de comprendre com és i què pensa la gent de les desenes de tradicions religioses del nostre país. Elaborada per l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós, en la revista hi participen persones de totes les confessions.
* Preu sotmès als impostos vigents (IVA)