Ajuda amb Zinio

* NOU: Zinio ja està al iPad! Descarega-t la aplicació ara des de iTunes. Per solucionar problemes referents a l'aplicació fes click aquí:

M'he actualitzat a Leopard i ja no puc veure les meves publicacions

Ajuda per actualitzacions a Windows Vista

Zinio Reader es penja en obrir-lo

Per què no puc reproduir continguts multimèdia al Zinio Reader per Mac?

Aquestes PMF us indiquen els passos bàsics per instal·lar Zinio Reader per Windows, en relació amb tallafocs, servidors intermediaris i consells especials per a configuracions personals o professionals.

Tinc un tallafoc. Com l'he de configurar per poder treballar amb Zinio Reader i amb el Gestor de Descàrregues de Zinio?

No puc actualitzar o instal·lar Zinio Reader per Mac.

On és la meva revista?

No he pogut activar el vostre sistema de Gestió de Drets Digitals

No puc descarregar o llegir la meva publicació (missatge #22).

Com puc fer que les meves publicacions es descarreguin automàticament?

Tinc un altre ordinador Com puc accedir a les meves publicacions?

Com puc obtenir una altra còpia de la meva publicació? Per exemple, perquè estic utilitzant un altre ordinador o perquè l'he esborrada accidentalment.

Per què m'apareix el missatge "La revista no s'ha pogut desar al disc dur" quan intento descarregar publicacions en Mac?

Com puc imprimir pàgines de les meves publicacions?

Buscar totes les FAQ - disponibles únicament en español

Contacti amb Suport al Client